fair safari stamp

Dagtocht naar Lake Manyara National Park

20190620_175154Duur: Dagtocht naar Lake Manyara National Park

Prijs: $ 254, – per persoon, op basis van 2 personen

Bestemmingen: Nationaal park Lake Manyara

ROUTE-HOOGTEPUNT

Bent u in Arusha voor uw vrije tijd of heeft u een extra dag voordat u aan uw reis begint of wacht op de vergadering? en je weet niet welke activiteiten je in Arusha kunt doen? Hier is de oplossing en antwoorden voor je vragen, Arusha is de beste stad aan de voet van de berg Meru en dichter bij de weinige nationale parken van de noordelijke zone, je kunt maak een dagtocht naar Arusha National, Tarangire National Park, Lake Manyara National Park en Ngorongoro krater.

Dagtocht naar Lake Manyara National Park: Na het ontbijt rijdt u naar Lake Manyara National park door de Great Rift Valley, een van de meest dramatische kenmerken op aarde, die zich uitstrekt van de dode zee in Jordanië tot Mozambique in het zuiden. Lake Manyara National park is hernoemd naar de plant Euphorbia tirucallii, ‘Emanyar ‘in Maasai-taal, en’ damesvingers ‘in het Engels. Het park heeft een oppervlakte van 330 km, waarvan 220 km bedekt is met een meer en de rest met bos. Er is een enorme hoeveelheid dieren in het wild, zoals in bomen klimmende leeuw, luipaard, cheetah, nijlpaard, buffel, olifant, zebra, gnoe, baviaan, blauwe aap, fluwelen aap, roze flamingo en meer dan 350 vogelsoorten. Lunch in het park, ‘s middags rijden we terug naar Arusha.

Prijs is inclusief; Overheidsbelasting

  • 4WD Toyota safari Landcruiser,
  • speciaal gemaakt voor het bekijken van games,
  • Professionele en ervaren safarigids voor chauffeurs.
  • Parkkosten, onbeperkte game viewing drive,
  • picknicklunch
  • Gebotteld mineraalwater in de auto

Prijs is exclusief;

  • Internationale en lokale vluchten, visa, reizen, -gezondheid- en annuleringsverzekering, medische zorg, logies en maaltijden in Arusha, persoonlijke spullen, alcohol en frisdrank, fooien en alles wat hierboven niet is vermeld Bovenstaande prijs is per persoon op basis van twee personen. stuur ons een e-mail voor een prijsopgave voor individuele reizigers of meer. E-mail: info@africanwildcats.com