fair safari stamp

5-daagse tented lodge Safari

Olifanten Safari Duur:
5 dagen tented lodge Safari
Prijs: $ 1070, – per persoon,
op basis van 2 personen
Bestemmingen: Arusha Nationaal park Nationaal park Tarangire Nationaal park Lake Manyara
ROUTE-HOOGTEPUNT
Heeft u een beperkte tijd en wilt u ons prachtige Nationale park verkennen, dan is de vijfdaagse safari de oplossing, de afstand tussen deze geselecteerde Nationale parken is niet te lang, u heeft de beste tented lodge safari wildlife viewing zonder haast , aan het eind van de dag ontspan je in de prachtige safaritent met de beste uitzichten.
Dag 01: Aankomst op de internationale luchthaven Kilimanjaro, ontmoeting met de vertegenwoordiger van African Wildcats Expeditions, ophalen en transfer naar Arusha. Accommodatie in Green Mountain hotel.
Dag 02: Arusha National Park:
Vanaf uw overnachtingslodge halen we u na het ontbijt op, rijden we naar Arusha National park voor safari-safari, dit is het kleinste park in de noordelijke zone, het park is erg mooi met een prachtig uitzicht op Mount Kilimanjaro en Mount Meru. veel dieren in het wild, zoals Kaapse buffels, zebra’s, wrattenzwijnen, veel giraffen, bosbokken, waterbokken, dik dik, rode duiker, bavianen, fluwelen apen, blauwe apen en zeer mooie zwart-witte colobusapen, olifanten, evenals vele soorten De kleine meren Momela en Big Momela zijn de beste plek om watervogels te zien. Inclusief roze flamingo’s, dagtochten en kanoën is mogelijk in dit park. Accommodatie in Green Mountain hotel.
Dag 03: Tarangire National Park:
Vandaag rijden we naar Tarangire National park, via lokale Masai-dorpen langs de hoofdweg, hier zie je maasai hun vee naar de groene weiden leiden, evenals vrouwen die op zoek zijn naar hout en water, Tarangire is de beste plek om veel olifanten en veel baobabbomen.Er isveel dieren in het wild, zoals giraffen, migratie van gnoes en zebra’s, Kaapse buffels, fluwelen aap, impala, Grant’s gazelle, Thomson gazelle, leeuw, luipaard, cheetah, gestreepte en dwergmangoest, olijfbaviaan, Afrikaanse wilde hond , caracal en honingsdas, waterbokken en dik dik. Hier leven meer dan 550 vogelsoorten.
Accommodatie bij Africa Glamping Safari.

Dag 04: Nationaal park Lake Manyara:

Na het ontbijt rijdt u naar Lake Manyara National park door de Great Rift Valley, een van de meest dramatische kenmerken op aarde, die zich uitstrekt van de dode zee in Jordanië tot Mozambique in het zuiden. Lake Manyara National park is hernoemd naar de plant Euphorbia tirucallii, ‘Emanyar ‘in Maasai-taal, en’ damesvingers ‘in het Engels. Het park heeft een oppervlakte van 330 km, waarvan 220 km bedekt is met een meer en de rest met bos. Er is een enorme hoeveelheid dieren in het wild, zoals in bomen klimmende leeuw, luipaard, cheetah, nijlpaard, buffel, olifant, zebra, gnoe, baviaan, blauwe aap, fluwelen aap, roze flamingo en meer dan 350 vogelsoorten. In de middag rijden we terug naar Arusha. Accommodatie in Green Mountain hotel.

Dag 05: Ontbijten in de vrije tijd, bezoek aan de stad Arusha, middagrit naar de luchthaven.

Prijs is inclusief; 18% BTW 4WD

  • Toyota safari Landcruiser, speciaal gemaakt voor het bekijken van games,
  • Professionele en ervaren safarigids voor chauffeurs.
  • Parkeertarieven, onbeperkt wildkijken Accommodatie in lodges en maaltijden op basis van volpension in gedeelde tweepersoonskamers
  • Gebotteld mineraalwater in de auto

Prijs is exclusief;

  • Internationale en lokale vluchten, visa, reizen, -gezondheid -en annuleringsverzekering, medische zorg, persoonlijke spullen, alcohol en frisdrank, fooien en alles wat hierboven niet is vermeld. Bovenstaande prijs is per persoon op basis van twee personen. stuur ons een e-mail voor een prijsopgave voor individuele reizigers of meer.

E-mail: mailto: info@africanwildcats.com