fair safari stamp

Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Verschillende algemene voorwaarden zijn van toepassing wanneer u een reis bij ons boekt.

Boeken en betalen van uw reis

Samen met u zullen we overeenkomen hoe uw reis eruit komt te zien. Na de overeenkomst, sturen we u een rekening (invoice)  met onze bankgegevens (Dollar rekening bij CRDB in Tanzania). We vragen u de helft van de kosten te betalen binnen twee weken na de boeking en de andere helft minstens zes weken voor de aanvang van uw reis.

Wij behouden ons het recht voor, om tussentijds door de regering ingestelde tariefswijzigingen aan u door te berekenen.

Annuleringsvoorwaarden:

We begrijpen dat er redenen kunnen ontstaan die het nodig maken om uw reis te annuleren.
Aangezien we veel dingen al van tevoren moeten regelen, hebben wij globaal het volgende beleid voor teruggaaf bij annuleren. Dit is o.a. afhankelijk van de annuleringsvoorwaarden van de geboekte lodges.

  • Annulering op enig tijdstip na afspraak, maar meer dan 4 weken voor het begin van de geboekte reis: restitutie 50% van de totale prijs
  • Annulering binnen 4 tot 2 weken voor het begin van de geboekte reis: restitutie 25% van de totale prijs.
  • Annulering binnen 2 weken voor de geboekte reis: geen restitutie, met uitzondering van een deel van de Park Fees, dat tot 1 week vóór de geplande datum kan worden gerestitueerd.

African Wildcats Expeditions kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor slechte weersomstandigheden of voor politieke problemen.

We adviseren u om een goede annuleringsverzekering af te sluiten bij uw reisverzekering om hoge kosten te voorkomen bij annulering van uw reis.

Lichamelijke en materiële schade.

African Wildcats Expeditions Ltd kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade- fysiek en/of materieel-  ontstaan tijdens een reis.

Wij adviseren u om de GGD of uw huisarts te bezoeken voor vaccinaties en malaria-profylaxe. En om een adequate reis-en ziektekostenverzekering te regelen.