fair safari stamp

Betaalbare 6-daagse Tented Lodge Safari

cheetahCheetah Safari Duur: 6 dagen tented lodge Safari

Prijs: $ 2030, – per persoon, op basis van 2 personen

Bestemmingen:

• Aankomst in Arusha

• Nationaal park Tarangire

• Serengeti Nationaal park

• Serengeti Nationaal park

• Ngorongoro krater

• Naar huis vliegen

ROUTE-HOOGTEPUNT

De top hoge safariparken in de noordelijke zone van Tanzania, Serengeti, Ngorongoro krater en Tarangire Park, de best ervaren safarigids en lodges die geselecteerd zijn, zullen deze reis uniek maken!

Dag 01: Aankomst op de internationale luchthaven Kilimanjaro, ontmoeting met de vertegenwoordiger van African Wildcats Expeditions, ophalen en transfer naar Arusha. Accommodatie in Green Mountain hotel. Op basis van volpension, inclusief diner, ontbijt en lunch.

Dag 02: Tarangire National Park: Vandaag rijden we naar Tarangire National park, via lokale Masai-dorpen langs de hoofdweg, hier zie je maasai hun vee naar de groene weiden leiden, evenals vrouwen die op zoek zijn naar hout en water, Tarangire is de beste plek om veel olifanten en veel baobabbomen. Er zijn veel dieren in het wild, zoals giraffen, migratie van gnoes en zebra’s, Kaapse buffels, fluwelen aap, impala, Grant’s gazelle, Thomson gazelle, leeuw, luipaard, cheetah, gestreepte en dwergmangoest, olijfbaviaan, Afrikaanse wilde hond, karakal en honing das, waterbokken en dik dik. Hier leven meer dan 550 vogelsoorten. Accommodatie in Marera Valley Lodge. Op basis van volpension, inclusief diner, ontbijt en lunch.

Dag 03: Serengeti National Park. Na een heerlijk ontbijt rijden we naar Serengeti via het uitkijkpunt van de Ngorongoro krater. Game drive onderweg naar Serengeti park Accommodatie in Thorn Tree Camp. Op basis van volpension, inclusief diner, ontbijt en lunch.

Dag 04: Serengeti National Park. Vandaag hebben we de hele dag in de uitgestrekte vlaktes van de wilde Serengeti om de overvloedige flora en fauna in dit goed bedeelde park te bekijken. Het is ook het beste park om de migratie van gnoes te zien die plaatsvindt tussen de maanden december en juli. Neem uw picknicklunch en blijf genieten van de spanning van de wildernis. Accommodatie in Thorn Tree Camp. Op basis van volpension, inclusief diner, ontbijt en lunch.

Dag 05: Serengeti Park naar Ngorongoro Crater. Na het ontbijt rijden we naar de Ngorongoro Crater. Vanmorgen rijden we naar ‘s werelds grootste onoverstroomde en ononderbroken Caldera, de Ngorongoro-krater, in het beschermde gebied van Ngorongoro, ook het enige gebied ter wereld met een harmonieus naast elkaar bestaan ​​van mensen en wilde dieren. Daal een dag af naar de bodem van de krater om big five-safari’s te voltooien met de meest opwindende ervaring van deze reis. Accommodatie in Marera Valley Lodge. Op basis van volpension, inclusief diner, ontbijt en lunch.

Dag 06: Karatu-gebied naar de luchthaven van Kilimanjaro. Na het vrijetijdsontbijt rijden we via lokale Masai-markten, stoppen we voor de lunch voordat we u naar het vliegveld brengen en u de beste vlucht terug naar huis wensen met geweldige herinneringen aan Afrikaanse safari.

Prijs is inclusief; 18% BTW

• 4WD Toyota safari Land cruiser, speciaal gemaakt voor het bekijken van wild,

• Professionele en ervaren safarigids voor chauffeurs.

• Parkkosten, onbeperkt wildkijken

• Accommodatie in lodges en maaltijden op basis van volpension in gedeelde tweepersoonskamers

• Gebotteld mineraalwater in de auto

Prijs is exclusief;

• Internationale en lokale vluchten, visa, reizen, -gezondheid- en annuleringsverzekering, medische zorg, persoonlijke spullen, alcohol en frisdrank, fooien en alles wat hierboven niet is vermeld Bovenstaande prijs is per persoon op basis van twee personen. Stuur ons een e-mail voor een offerte voor individuele reizigers of meer.

E-mail: info@africanwildcats.com