fair safari stamp

2 Days walking experience

masai-2Betaalbare wandelsafari in de Riftvallei

Duur: 2 dagen kampeersafari

Prijs: 2 personen – usd 970 – per persoon – usd 485

Prijs: 4 personen-usd 1180-per persoon-usd 295

  • Prijs: 6 personen – USD 1320 – per persoon – USD 220
  •  Monduli juu Dorpswandeling en bezoek aan de kleuterschool
  •   Grote wandelsafari door de Rift Valley en terug naar Arusha

Dag 1: Monduli Juu voor wandelsafari: Na het ontbijt wordt u opgehaald bij uw overnachtingslodge en rijdt u naar het dorp Monduli Juu, Monduli Juu is een traditioneel Masai-dorp. De Masai, de bekendste stam in Afrika, zijn pastoraals; ze meten de rijkdom van een man in termen van vee en kinderen in plaats van geld. Dit is geen toeristisch dorp; je zult zien dat deze mensen hun dagelijkse bezigheden doen zonder afhankelijk te zijn van toeristen. Ze houden van toeristen en ze heten je graag welkom in hun huizen. Er wordt ook elke zaterdag een Masai-markt gehouden, dit is de leukste kleurrijke Masai-markt, mogelijk om deze markten te bezoeken op weg naar het dorp. ‘S Avonds maken we leuke Masai-verhalen rond het kampvuur. Accommodatie en maaltijden worden bereid door je privékok in het bushcamp Monduli Juu, met uitzicht op de Great Rift Valley en het beste uitzicht op de Kilimanjaro en de Meru.

Dag 2: Wandelsafari in de Great Rift Valley. Vandaag begin je na het ontbijt met je Masai-gids aan een wandelsafari naar de Great Rift Valley, bekend als de ‘Cradle of Mankind’. Safari in de vallei is de beste manier om lokale masai-mensen te ontmoeten tijdens hun dagelijkse activiteiten, zoals mannen die hun vee leiden, vrouwen met ezels die op zoek zijn naar brandhout en water, hier kun je verhalen uitwisselen en een aantal goede foto’s maken voor je safari herinneringen. De wandeling duurt zes tot zeven uur heen en terug; we kunnen het korter maken wanneer u dat wilt. Loop terug, of we kunnen je met de auto ergens op de terugweg naar het kamp ophalen. Accommodatie en maaltijden bereid door je privékok in het bushcamp Monduli Juu, met uitzicht op de Great Rift Valley. Rijd terug naar Arusha voor een overnachting of vlieg terug naar huis met de beste safariherinneringen.

Prijs is inclusief; 18% BTW

  • 4WD Toyota safari Land cruiser, speciaal gemaakt voor het bekijken van wild,
  •   Professionele en ervaren safarigids voor chauffeurs.
  •  Lokale masai-gids
  •  Dorpsgelden, bezoek aan Masai Boma
  • Alle kampeerspullen (behalve slaapzak, kunnen gehuurd worden)
  •   Accommodatie in de gedeelde koepeltent en maaltijden op basis van volpension.
  •   Gebotteld mineraalwater in de auto

Prijs is exclusief;

 Internationale en lokale vluchten, visa, reizen, gezondheid en Annulering – verzekering, medische zorg, slaapzak, lodge in Arusha aankomst en vertrek, persoonlijke spullen, alcohol en frisdrank, tippings en alles wat hierboven niet is vermeld.

 

E-mail: info@africanwildcats.com