fair safari stamp

Dagtocht naar Ngorongoro crater

Duur: Dagtocht naar de Ngorongoro Crater

Prijs: $ 436 per persoon, op basis van 2 personen

Bestemmingen:Ngorongoro krater

ROUTE-HIGHLIGHT

Bent u in Arusha voor uw vrije tijd of heeft u een extra dag voordat u aan uw reis begint of wacht op de vergadering? en je weet niet welke activiteiten je in Arusha kunt doen? Hier is de oplossing en antwoorden voor je vragen, Arusha is de beste stad die dichter bij de nationale parken ligt, je kunt een dagtocht maken naar Arusha National park, Tarangire National park, Lake Manyara National park en Ngorongoro krater.
Dagtocht naar de Ngorongoro-krater:
Na het ontbijt beginnen we met een safari naar het Ngorongoro Conservation-gebied en dalen we de krater af. De Ngorongoro-krater het is een prachtige natuurparadijs in de wereld, het lijkt meer op het dierenrijk of het paradijs, hier zijn enkele van de laatste zwarte neushoorns van Afrika nog steeds goed beschermd. De stengel van de zwarte mijnleeuw door het gras, flamingo's verdringen het Magadi-meer en de olifant met reuzeslagtanden, meestal te zien langs de permanente moerassen. Lunch in de krater, 's middags een krater verlaten en terugrijden naar Arusha.

Prijs is inclusief; 18% BTW
-4WD Toyota safari Land cruiser, speciaal gemaakt voor het bekijken van games,
-Professionele en ervaren safarigids voor chauffeurs.
-Parkkosten, onbeperkte game viewing drive, picknicklunch
-Gebotteld mineraalwater in de auto

Prijs is exclusief;

-Internationale en lokale vluchten, visa, reizen, -gezondheid- en annuleringsverzekering, medische zorg, lodge en maaltijden in Arusha, persoonlijke spullen, alcohol en frisdrank, fooien en alles wat hierboven niet is vermeld
Bovenstaande prijs is per persoon op basis van twee personen.
stuur ons een e-mail voor een prijsopgave voor individuele reizigers of meer.

E-mail: info@africanwildcats.com