fair safari stamp

4-daagse Tented Lodge-safari

4 days Tanzania lodge safariNgorongoro kratersafari

Duur: 4 dagen tented lodge Safari

Prijs: $ 1155 per persoon, op basis van 2 personen.

Bestemming. Nationaal park Tarangire Ngorongoro krater Nationaal park Lake Manyara

ROUTE-HOOGTEPUNT Heeft u een beperkte tijd en wilt u ons prachtige Nationale park verkennen, dan is de vierdaagse safari de oplossing, de afstand tussen deze geselecteerde Nationale parken is niet al te lang, u heeft de beste safari wildlife viewing, de eindeloze uitzichten op het Ngorongoro hoogland en de eindeloze vlaktes van het Serengeti National Park zonder haast, aan het eind van de dag ontspan je in de prachtige lodge safari met de beste uitzichten en een mooi zwembad.

Dag 01: Aankomst op de internationale luchthaven Kilimanjaro, ontmoeting met de vertegenwoordiger van African Wildcats Expeditions, ophalen en transfer naar Arusha. Accommodatie in Green Mountain hotel.

Dag 02: Tarangire National park:

Vandaag rijden we naar Tarangire National park, via lokale Masai-dorpen langs de hoofdweg, hier zie je maasai hun vee naar de groene weiden leiden, evenals vrouwen die op zoek zijn naar hout en water, Tarangire is de beste plek om veel olifanten en veel baobabbomen te zien.Er is veel dieren in het wild, zoals giraffen, migratie van gnoes en zebra’s, Kaapse buffels, fluwelen aap, impala, Grant’s gazelle, Thomson gazelle, leeuw, luipaard, cheetah, gestreepte en dwergmangoest , Olijfbaviaan, Afrikaanse wilde hond, karakal en honingsdas, waterbokken en Dik dik. Hier leven meer dan 550 vogelsoorten. Accommodatie bij Africa Glamping.

Dag 03: Ngorongoro krater voor Safari game drive:

Na het ontbijt beginnen we met safari naar het Ngorongoro Conservation gebied en dalen we de krater af. De Ngorongoro-krater het is een prachtig natuurparadijs in de wereld, het lijkt meer op het dierenrijk of het paradijs, hier zijn enkele van de laatste zwarte neushoorns van Afrika nog steeds goed beschermd. De stengel van de zwarte mijnleeuw door het gras, flamingo’s verdringen het Magadi-meer en de olifant met reuzeslagtanden, meestal te zien langs de permanente moerassen. Verlaat een krater en rijd terug naar Arusha. Accommodatie bij Africa Safari Glamping

Dag 04: Nationaal park Lake Manyara: Na het ontbijt rijdt u naar Lake Manyara National park door de Great Rift Valley, een van de meest dramatische kenmerken op aarde, die zich uitstrekt van de dode zee in Jordanië tot Mozambique in het zuiden. Lake Manyara National park is hernoemd naar de plant Euphorbia tirucallii, ‘Emanyar ‘in Maasai-taal, en’ damesvingers ‘in het Engels. Het park beslaat een oppervlakte van 330 km, waarvan 220 km bedekt is met een meer en de rest met bos. Er is een enorme hoeveelheid dieren in het wild, zoals in bomen klimmende leeuw, luipaard, cheetah, nijlpaard, buffel, olifant, zebra, gnoe, baviaan, blauwe aap, fluwelen aap, roze flamingo en meer dan 350 vogelsoorten. In de middag rijden we naar Kilimanjaro International Airport en vliegen naar huis.

Prijs is inclusief; 18% BTW

  • 4WD Toyota safari Landcruiser,
  • speciaal gemaakt voor het bekijken van games,
  • Professionele en ervaren safarigids voor chauffeurs.
  • Parkeertarieven, onbeperkt wildkijken
  • Accommodatie in lodges en maaltijden op basis van volpension in gedeelde tweepersoonskamers
  • Gebotteld mineraalwater in de auto

Prijs is exclusief;

  • Internationale en lokale vluchten, visa, reizen, -gezondheid -en annulering – verzekering, medische zorg, persoonlijke spullen, alcohol en frisdrank, fooien en alles wat hierboven niet is vermeld. Bovenstaande prijs is per persoon, op basis van twee personen. stuur ons een e-mail voor een prijsopgave voor individuele reizigers of meer.

E-mail: mailto: info@africanwildcats.com