fair safari stamp

4-daagse tentenlodge

Ngorongoro kratersafariDuur: 4-daagse tenten lodge

Prijs: $ 940 per persoon, op basis van 2 personen.

bestemmingen:

Lake Manyara Nationaal park

Ngorongoro krater

ROUTE-HIGHLIGHT

Heb je een beperkte tijd en wil je ons prachtige nationale park verkennen, dan is de vierdaagse safari de oplossing, de afstand tussen deze geselecteerde nationale parken is niet te lang, je hebt de beste safari-dieren in het wild, de eindeloze uitzichten van het Ngorongoro hoogland en eindeloze vlaktes van het Serengeti National park zonder haast, aan het einde van de dag zul je ontspannen in de prachtige lodgesafari met het beste uitzicht en het mooie zwembad.

Dag 01: Aankomst op Kilimanjaro International Airport, ontmoet African Wildcats Expeditions-vertegenwoordiger, pick-up en transfer naar Arusha.

Accommodatie in Green Mountain hotel.

Dag 02: Lake Manyara Nationaal park:

Na het ontbijt rijdt u naar Lake Manyara National Park door de Great Rift Valley, een van de meest dramatische kenmerken op aarde, die zich uitstrekt van de dode zee in Jordanië tot Mozambique in het zuiden.

Lake Manyara National park is hernoemd naar de plant Euphorbia tirucallii, ‘Emanyar’ in het Maasai en ‘damesvingers’ in het Engels.

Het park heeft een oppervlakte van 330 kms, waarvan 220 km is bedekt met een meer en de rest met bos. Er is een enorme hoeveelheid dieren in het wild, zoals boomklimmende leeuw, luipaard, cheetah, nijlpaard, buffel, olifant, zebra, gnoe, baviaan, blauwe aap, fluwelen aap, roze flamingo en meer dan 350 vogelsoorten. In de middag rijden we naar Karatu, het kleine stadje bij de Ngorongoro-poort.

Accommodatie in Marera Valley Lodge.

Dag 03: Ngorongoro krater voor Safari gamedrive:

Na het ontbijt gaan we op safari naar het Ngorongoro Conservation gebied en dalen we af naar de krater. De Ngorongoro-krater is een prachtige natuurparadijs ter wereld, het lijkt meer op het dierenrijk of het paradijs, hier zijn enkele van de laatste zwarte neushoorns van Afrika nog steeds goed beschermd. De zwarte mijn leeuw’s stengel door het gras, flamingo’s menigte het Magadi Lake en de Giant-slagtand olifant meestal gezien langs de permanente moerassen. Verlaat een krater en rij terug naar Arusha.

Accommodatie in Green Mountain hotel

Dag 04: Vrije tijd ontbijt, bezoek de stad Arusha, middagrit naar de luchthaven.

Prijs is inclusief; 18% btw

4WD Toyota safari Land cruiser, speciaal gemaakt voor het bekijken van games,

Professionele en ervaren chauffeursafari-gids.

Parkkosten, onbeperkte gameweergave

Accommodatie in lodges en maaltijden volpension in een tweepersoonskamer delen

Gebotteld mineraalwater drinken in de auto

Prijs is exclusief;

Internationale en lokale vluchten, visa, reizen, -gezondheid -en

annulering – verzekering, medische zorg, persoonlijke spullen, alcohol en frisdrank, tippings en alles wat hierboven niet is vermeld.

E-mail: mailto:info@africawildcats.com